Meillä on monta syytä juhlaan ja iloon. Olemme saaneet kulkea rinnallanne viisi vuotta ja olette ottaneet meidät osaksi arkeanne ja kehittämistänne.

Olemme tehneet kanssanne monenlaista yhteistyötä eri puolilla Suomea ja myös Suomen rajojen ulkopuolella. Osallistujina on välillä ollut satoja muutosmatkalla olevia ja toisinaan taas uusia ratkaisuja etsiviä yksilöcoachattavia. Esimiehet ovat saaneet johtamiseensa uusia näkökulmia ja ratkaisuja yksin ja ryhmissä, kasvotusten ja etänä. Olemme kuulleet monia ihastuttavia tarinoita siitä, miten esimiestyön muutokset ovat vaikuttaneet koko työpaikan tuloksiin ja hyvinvointiin. Tiimit ovat saaneet tukea hyvinvointiin, intoa yhteistyöhön, johtoryhmät uusia ratkaisuja toimintaansa ja organisaatiot onnistumisia asiakkaiden sitouttamisesta ja wow-kokemuksen tuottamisesta.

Olemme kiitollisia siitä, että olette haastaneet meitä räätälöimään monenlaisia ratkaisuja ja menemään myös mukavuusalueidemme ulkopuolelle. Tämä on edellytys jatkuvalle kehittymiselle ja uuden luomiselle. Kiitos myös palautteesta. Jokaisesta pitämästämme tilaisuudesta saamme palautetta, jonka avulla voimme kehittyä, kehittää ja uudistaa valmennuksia entistä paremmiksi.

Meille on ollut myös tärkeää tuoda Suomeen Pomon päivä, jota juhlitaan nyt viidettä kertaa 16.10. Suomessa. Pomon päivän tavoitteena on tuoda esille hyvää ihmisten johtamista. Samoin sydäntämme lähellä ovat olleet  vuosittaiset Hyvä kiertämään -valmennukset, joiden avulla haluamme kantaa kortemme kekoon hyvän työelämän puolesta.  Olemme myös tyytyväisiä, että kirjamme Pomon Parhaat Ratkaisut  on otettu hienosti vastaan ja se on löytänyt paikkansa monen johtajan ja esimiehen yö- ja työpöydältä.

Uudistimme juhlan kunniaksi sivumme

Pomon Enkelit täytti juuri viisi vuotta. Avasimme merkkipäivän kunniaksi uuden nettisivuston, joka toivottavasti sujuvoittaa yhteistyötä kanssamme entisestään. Käy kurkkaamassa ja kerro, mitä muuta toivoisit näkeväsi valmennustarjonnassamme. Muutkin kommentit ovat tervetulleita.

Yhteistyöstä iloiten jatkamme eteenpäin. Haluamme edelleen olla valmennuskumppani, jonka kanssa on helppo ja mukava toimia. Meille paras uutinen on se, että arjessanne on tapahtunut konkreettista kehittymistä ja eteenpäin menemistä. Siksi tätä työtä teemme. Avoimin mielin ja uteliaina odotamme mihin tiet kanssanne vievät seuraavaksi. Varmaa kuitenkin on, että ratkaisukeskeisyys, positiivinen psykologia ja neurotieteet pysyvät matkassa mukana. Samoin kantti, kokemus ja konkretia. Jatkuvan kehittymisen taktiikalla.