Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja kaikille toiminnassamme mukana olleille. Yhdessä olemme saaneet oppia taas monenlaista uutta, tukea toisiamme etäältä ja läheltä, vahvistaa yhteisöllisyyttä sekä kehittää johtamista monipaikkaisessa työmaailmassa. 

Kiitoksena ja kiitollisina vuodesta 2021 haluamme jälleen laittaa hyvän kiertämään ja tukea joulumuistamisillamme hyvää työelämää ja johtamista. Lahjoitamme Pomon parhaat ratkaisut – valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin -kirjaa kumppaneillemme Suomen Punaiselle Ristille (SPR), SOS-lapsikylälle sekä sairaanhoitoalan johtamisen opiskelijoille. Kiitokset kaikille näille tahoille erittäin arvokkaasta työstä! Toivottavasti käsikirja antaa esihenkilöille lisää tukea ihmisten valmentavaan johtamiseen sekä vinkkejä arjen myönteisiin, voimaannuttaviin sekä ratkaisukeskeisiin johtamiskohtaamisiin.

Tavoitteena on ensi vuonnakin palvella esihenkilöitä ja työyhteisöjä konkreettisilla ja vaikuttavilla valmennuksilla, jatkuvan oppimisen taktiikalla. Etänä, lähellä tai hybridinä.

Sitä ennen laskeudumme kuitenkin joulun viettoon ja toivotamme kaikille rauhallista, rakkaudellista ja kaunista joulua sekä terveyttä uudelle vuodelle!

”Joulu saapuu kellojansa kilistellen, tonttuinensa vilistellen, iloisesti rallatellen, jouluiloa toivotellen!” 

Lämpimin jouluterveisin,
Pomon Enkelit Mari, Minna & Pia