Pomojen käsissä mukavasti kulunut käsikirjamme Pomon parhaat ratkaisut saa uudistetun painoksen. Kirja tarjoaa edelleen kokemusta, konkretiaa ja kompakteja ratkaisuja pomoille. Teoksen uudistetussa painoksessa on otettu aiempaa laajemmin huomioon muun muassa etä- ja hybridijohtamisen sekä monipaikkaisen työn tuomat haasteet. Teoksessa on oivalluttavia kysymyksiä ja konkreettisia työkaluja haasteellisiin arkipäivän tilanteisiin. Kirja vahvistaa ratkaisukeskeistä johtamisotetta ja sen avulla pomot voivat löytää omiin, ajankohtaisiin tilanteisiinsa sopivia uudenlaisia keinoja. Käsikirja sopii kaikille johtamistyötä tekeville, työyhteisön kehittäjille ja alan opiskelijoille. 

Pomon parhaat ratkaisut -kirjan julkistamistilaisuus järjestetään 12.11.2021 etätilaisuutena. Tilaisuudessa keskustellaan johtamisen ajankohtaisista teemoista, esimerkiksi siitä mitä haasteita kohtaamme, kun palaamme takaisin työpaikoille.

Tutustu kirjaan ja ilmoittaudu julkistamistilaisuuteen: https://www.kauppakamarikauppa.fi/products/pomon-parhaat-ratkaisut

PS. Kansainvälistä Pomon päivää vietetään taas 16.10. Se sattuu tänä vuonna lauantaille, joten toivotamme kaikille pomoille leppoisaa ja rentoa Pomon päivää.