Myytti synnynnäisesti hyvästä johtajasta joutaa romukoppaan.

Jos kaikki Suomen pomot päättäisivät ryhtyä hyviksi pomoiksi myös tiukoissa tilanteissa, saataisiin Suomi nousuun heti. Kyse on useimmiten tahdosta ja viitsimisestä. Pomoilta kaivataan nyt rohkeutta: kannattaa luottaa omaan kehittymiskykyynsä ja siihen, että työntekijöissä on paljon enemmän potentiaalia kuin mikä päälle näkyy.

Johtamisessa kehittyminen helpottuu, kun saa kiinni valmentavasta, ratkaisukeskeisestä ja myönteisestä johtamisotteesta. Monimutkaisia teorioita ei tarvita.

Esimies kohtaa lähes viikoittain tiukkoja tilanteita, joissa saa olla tarkkana, ettei kuppi mene nurin. ”Pomon parhaat ratkaisut – Valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin” tarjoaa esimiehille oivalluttavia kysymyksiä ja konkreettisia työkaluja. Se ei neuvo, vaan valmentaa oman ajattelun johtamiseen, antaa vinkkejä valmentavan johtamisotteen käyttöön eri tilanteissa ja kertoo esimerkkejä todellisesta elämästä.

Kirjan avulla pomot voivat haastaa itsensä ja löytää omiin, ajankohtaisiin tilanteisiin sopivia uudenlaisia ratkaisuja. Kirja vahvistaa ratkaisukeskeistä, valmentavaa johtamisotetta.

Kirja julkaistaan 9.10.2015 ja sitä saa mm. Kauppakamarin kirjakaupasta.

”Hyvä ihmisten johtaminen on edellytys menestymiselle. Kirjasta saakin hyviä vinkkejä kiireiselle johtajalle ihmisten mukaan saamiseksi. Viime kädessä konkreettisuus ratkaisee!”
Risto Voutilainen, johtaja, Finlayson

”Käytännönläheinen kirja, joka ohjaa ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja antaa hurjasti työkaluja valmentavan johtamisen toteuttamiseen.”
Riikka Hagman, henkilöstön kehittämispäällikkö, Fonecta Oy

”Löysin tästä kirjasta hyviä toimintatapoja, mutta vielä enemmän löysin hyviä, positiivisia ratkaisumalleja sekä avaimia valmentavaan, tulokselliseen johtamiseen. Suosittelen!”
Hannu Saarikoski, Myyntijohtaja, Isojoen Konehalli Oy