Pia: 
Olin nähnyt paljon hienoja esimiesvalmennuksia elämäni aikana, sekä osallistujana että ostajana. Miksi vain ani harvasta jäi jälki? Niissä, jotka oikeasti muuttivat jotain oli jotain yhteistä: ratkaisukeskeisyys, oivalluttaminen, omien vahvuuksien ja onnistumisten kautta oppiminen sekä opitun kytkeminen arjen tilanteisiin. Eräs vaikuttavuudesta parhaita palautteita saanut valmentaja oli Mari Rantala. Esimiehet innostuivat toistuvasti pyytämään lisää järjestämiämme valmennuksia. Myöhemmin minua tuli tapaamaan toinenkin samoilla linjoilla oleva ratkaisukeskeinen valmentaja. Hän oli jopa luonut johtamisarviointityökalun ja kirjoittanut kirjan, jotka tukivat täysin omaa kokemustani tuloksia tuovasta johtamisesta. Hänen nimensä on Minna Kurttila. Juuri tällaisten huippuosaajien kanssa olisi hienoa osoittaa, että esimiesvalmennukset voivat olla samanaikaisesti käytännönläheisiä, tuloksellisia ja hauskoja. En vaan silloin arvannut, että se tapahtuisi Pomon Enkeleitten nimissä.

Mari: 
Olen viime vuodet valmentanut useissa yrityksissä  ja saanut siinä työssä todella toteuttaa intohimoani. Yksi asiakkaistani on ollut iso suomalainen konserni, jossa olen tavannut hienoja ja osaavia ihmisiä – kuten Pian, joka osti valmennuksiani konsernin esimiehille. Tutustuin Piaan lähemmin ja huomasin, että meillä on paljon samaa ajattelua ja näkemyksiä liittyen valmennusten vaikuttavuuteen. Jossakin vaiheessa mielessä välähti ajatus, että olisipa kiinnostavaa tehdä töitä yhdessä…. Tapahtui toinen kohtaaminen: samainen konserni halusi ostaa valmennuksia kahdelta eri valmentajalta ja niinpä istuimme Minnan kanssa yhteisen suunnittelupöydän ääressä viime keväänä. Minna jäi mieleen positiivisena persoonana, jonka kanssa yhteinen kieli ja ajatusmaailma kohtasivat välittömästi. Näiden molempien merkittävien kohtaamisten seuraus on nyt näillä sivuilla nähtävissä. Sattumaa vai kohtaloa? En tiedä, mutta vähintään voin kiitokseni osoittaa sille suomalaiselle firmalle, joka meidän kohtaamisen mahdollisti!

Minna:
Olin jo useamman vuoden ajan toivonut itselleni kumppaneita, joiden kanssa olisi helppoa, hauskaa ja innostavaa tehdä töitä. Kun tapasin Marin ja Pian, huomasin heti, että ajattelemme monista asioista samalla lailla ja löysimme heti yhteisen maailman ja kielen. Tekeminen näiden huippunaisten kanssa on ollut innostavaa ja asiat ovat sujuneet kuin itsestään. Elämme rikastavan vuorovaikutuksen todeksi toisiamme tukien, sparraten, myönteisesti haastaen ja kannustaen.

Mitä Pomon Enkeleitten yhteistyöstä vielä seuraakaan… pysy kuulolla!