Minna Kurttila | Pomon Enkelit

Minna Kurttilan valmennuksen jälkeen osallistujat kokivat saaneensa tilaisuuksista paremmat valmiudet toimia esimiehinä: muistutusta hyvistä käytännöistä, vinkkejä, työkaluja ja paljon uutta ajateltavaa mukavassa muodossa.

Marjut Parviainen
HR Manager
Teknoware Oy

Minna Kurttila oli erittäin ammattitaitoinen, aurinkoinen ja mukaansatempaava. Hänen avullaan saimme rutkasti uusia toimintatapoja ja ratkaisukeskeisiä ajattelumalleja. Valmennus antoi erinomaiset työkalut arjen haasteiden ratkontaan, ja eväät esimiehenä kasvuun. Hieno kehittävä kokemus. Voimme lämpimästi suositella valmennusta kaikille.

Niina Huhtala
Retailin operatiivinen päällikkö
Finlayson

Hanna Kujala
Retail marketing manager
Finlayson

Olen todella tyytyväinen Minna Kurttilan valmennukseen ja se vastasi sitä, mitä toivoin. Myös osallistujat olivat tyytyväisiä. Päivä synnytti oivalluksia, joissa on pohdittavaa pitkäksi aikaa.

Arja Vainio
Toiminnanjohtaja
SPR Kaakkois-Suomen piiri

Vahvuudet valmentajana

  • Ratkaisu- ja voimavarakeskeiset menetelmät
  • Ratkaisukeskeinen, valmentava johtaminen
  • Positiivinen psykologia
  • Myönteisyyttä ja rikastavaa vuorovaikutusta tukevat menetelmät
  • Valmennus, työnohjaus ja coaching
  • Organisaatioiden kehittämis- ja muutosprosessit
  • Johtamis- ja esimiestaitojen kehittäminen
  • Innostuminen ja innostaminen
  • Ylimmän johdon ja johtoryhmien sparraus
  • Esimiestyön arvioinnit

Minna Kurttila

Olen käyttäytymistieteilijä, ratkaisukeskeinen valmentaja, coach, työnohjaaja (STOry), psykoterapeutti ja sovittelija.

Taustastani johtuen työskentelyotteessani näkyy ihmisen psykologian tuntemus yhdistettynä bisnesosaamiseen. Pystyn työskentelyssäni tunnistamaan psykologisia lainalaisuuksia ja hyödyntämään niitä konkreettisesti ihmisten ja organisaatioiden kehittämisessä. Kehittämistyö lähtee itsensä johtamisesta ja toisten arvostuksesta. Hyvässä työelämässä tarvitaan ihmisyyttä ja inhimillisyyttä. Uskon, että työskentely on parasta yhteisessä mielentilassa ja luottamuksen ilmapiirissä. Realismi ja idealismi voivat täydentää toisiaan silloin kun tosiasiat tunnistetaan ja uskalletaan myös unelmoida.

Työni on jo pitkään jakautunut siten, että pääosin työskentelen yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioissa  coachina/kouluttajana/valmentajana johtoryhmille, johtajille, esimiehille ja työyhteisöille. Osan aikaa työskentelen psykoterapeuttina ja näin säilytän tuntuman hoitotyöhön, joka auttaa kun teen töitä esim. lääkärien ja työterveyshoitajien kanssa. Olen kehittänyt mm. arvostavaa esimiesotetta, uudenlaisia 360-arvioinnin työkaluja ja kirjoittanut esimiestyöstä teokset Arvostus – valmentava kirja esimiehille (Kurttila& et al. Tammi. 2010) ja Pomon parhaat ratkaisut – valmentava käsikirja tiukkoihin tilanteisiin (2015. Kauppakamari. Kurttila& Aalto.).

Ennen kuin ryhdyin yrittäjäksi toimin mm. HRD-pomona, tutkimuspäällikkönä, esimiehenä ja vastasin sekä taide- että bisnesorganisaatioiden henkilöstön kehittämisestä.