Pia Aalto | Pomon Enkelit

Saimme Pian coachingista merkittävää apua toiminnan kehittämiseen. Coaching-tavoitteet määriteltiin tarkasti ja pilkottiin osiin. Tapaamiset olivat sopivan strukturoituja kuitenkin siten, että niissä oli tarpeeksi aikaa keskustella matkan varrella esiin tulleista ehkä tiedostamattomistakin asioista. Meitä tuettiin osuvilla ja osaavilla kysymyksillä ja muutimme toimintaamme pienin askelin jo prosessin aikana.

Liinu Lehto
Valtiovarainministeriön viestintäjohtaja

Pomon Enkeleiden Pian kanssa yhteistyössä toteutettu esimiesvalmennus on ylittänyt odotuksemme. Esimiehemme ovat olleet todella innoissaan ja tyytyväisiä hänen otteeseensa toteuttaa valmennuksia, jotka ovat täynnä konkretiaa ja käytännöllisiä esimerkkejä. Olemme saaneet tarvittua osaamisen vahvistusta valmentavaan johtajuuteen ja muutoksen johtamiseen uusimmalla tiedolla höystettynä.

Jarkko Tuunainen
Aluejohtaja
Oral Hammaslääkärit Oyj/
Renideo Hammaslääkärit Oy

Lämmin kiitos erittäin onnistuneesta ja ammattitaidolla etänä toteutetusta valmennuksesta! Valmennuksiisi on aina ilo osallistua. Joka kerralla hihaan tarttuu jotain uutta.

Pinja Lähteenmäki
Erityissuunnittelija (HRD), Espoon kaupunki

Vahvuuksia valmentajana

  • Muutoksen johtaminen, muutoksessa johtaminen
  • Etäjohtaminen
  • Erilaisten ihmisten johtaminen
  • Innostavat tavoite- ja tuloskeskustelut
  • Ratkaisukeskeinen, valmentava johtamisote
  • Osallistava yhteistyön johtaminen, energisoivat palaverit
  • Esimiestyön arvioinnit
  • Henkilökohtainen business coaching

Pia Aalto

Olen muutoksessa johtamisen ja monipaikkaisen työn johtamisen asiantuntija, ratkaisukeskeinen valmentaja ja sertifioitu Coach. Ennen päätoimiseksi valmennusyrittäjäksi ryhtymistä 2013 sain johtaa ja kehittää johtamista kansainvälisissä, isoissakin ympyröissä ja huomasin, että hyvä ihmisten johtaminen on minun juttuni. Nyt minut tunnetaan käytännönläheisenä johtajien ja esimiesten Coachina, valmentajana ja kouluttajana etenkin muutoksessa elävissä, monimuotoisissa ja monipaikkaisissa organisaatioissa. Taustani vuoksi käytännön esimerkit ja konkreettiset työkalut ovat olennainen osa valmennuksiani ja asiakkaan arjessa näkyvät tulokset erittäin tärkeitä tavoitteitani, joihin pohjalaisella päättäväisyydellä pyrin. Näitä käytännön esimerkkejä löytyy valmentavasta käsikirjasta ”Pomon parhaat ratkaisut”, jonka kirjoitin yhdessä Minna Kurttilan kanssa.

Hyvä ihmisten johtaminen on mielestäni oman energian johtamista, ratkaisukeskeistä ajattelua ja pieniä arjen valintoja, jotka lisäävät innostumista ja onnistumisia. Niitä ovat esimerkiksi osallistava tavoitteista sopiminen, arvostava kiinnostuksen osoittaminen, aktiivinen kannustus ja tuki sekä positiivisten poikkeusten analysointi. Tulevaisuutta ajatellen minua kiinnostavat erityisesti innostamisen taito – myös kansainvälisesti ja etänä, johtaminen ilman valta-asemaa, turvallisuuden tunteen luomisen taito ja intuition käyttö johtamisen työkaluna.

Toivon jatkossakin pääseväni tukemaan luottokumppanina hyvää ihmisten johtamista ja voivani näin omalta osaltani lisätä iloa ja onnistumisia työelämään.

Blogissa

Ota yhteyttä

Aalto Coaching (2383064-8)

+358 50 375 8857

pia.aalto@pomonenkelit.fi