Kokemuksia

KYSELYMME MUKAAN 100% ASIAKKAISTAMME SUOSITTELEE MEITÄ!

"Kiitos erinomaisesta, konkreettisesta ja ajatuksia herättävästä valmennuksesta. Kokemus ja näkemys näkyy hyvällä tavalla!"

Marianne Leskinen
neuvottelupäällikkö
Tehy
"Pomon Enkeleiden henkilöstötilaisuudet olivat tehokkaita kaksituntisia, joissa oli rento ilmapiiri ja huumoria. He saivat meidät keskustelemaan ja saimme mukaan vietäväksi paljon ajatuksia. Pysähdyttävä kokemus - kolahti ja upposi."

Päivi Kulmala
Päiväkodin johtaja
Liipolan päiväkoti, Lahti
”Toimiva kokonaisuus esimiehille ja henkilöstölle. Ajattelun tuuletusta, voimavaroja ja myönteistä asennetta työyhteisöille. Esimiehille konkreettisia työkaluja ja omaan johtamiseen sopivia ratkaisuja. Hyvillä mielin voidaan jatkaa valitulla tiellä.”

Pirjo Manninen
Henkilöstöjohtaja
Heinolan kaupunki
”Asiakkaan kuuntelemisen taitoa, tunnetta ja tietämystä. Asiantuntevaa, positiivista ja vaikuttavaa valmennusta sekä esimiesten coachingia isolla sydämellä.”

Tarja Toivanen
HR-päällikkö
Urheiluhallit Oy, Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy,
Vuosaaren Urheilutalo Oy
”Pomon Enkeleitten kanssa järjestämämme kahden valmentajan työyhteisötilaisuus sai hyvää palautetta tarttuvasta energiasta, osallistavuudesta sekä työpaikalle vietävistä eväistä ja työkaluista. Tilaisuus näytti myös avanneen uusia näkökulmia ja tuoneen rohkeutta ja iloa osallistujille. Yhteistyömme Pomon Enkeleitten kanssa jatkuu mukavissa merkeissä.”

Anitta Huttunen
Koulutussuunnittelija
Helsingin seurakuntayhtymä
”Hyvät esimerkit ja todellista kohdentamista omaan työhön ja elämään.”
”Selkeä esitys, kiinnostavaa asiaa. Kiinnostaisi jatkaa.”
”Valmennus oli innostava, paljon ajatuksia antava. Paljon eväitä arkiseen työhön.”
”Koko aamupäivä oli tosi mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä.
Kiitos : )”

Osallistujat
Oulunkylän seurakunta
”Johtamisen erikoisammattitutkinnon opiskelijamme ovat pitäneet innostavista koulutuspäivistä, joissa on ollut paljon keskustelua, uusia ideoita ja käytännön työkaluja.”

Salla Koivunen
Henkilöstön kehittämispäällikkö
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri
”Vapaaehtoisten johtaminen järjestössä on vaativaa työtä, joka edellyttää erityisiä taitoja. Pomon Enkeleiden sparrauksesta olen saanut konkreettista apua ja käytännön työkaluja jokapäiväiseen johtamistyöhön vapaaehtoisten parissa. Valmentava johtamisote on osoittautunut erinomaiseksi työkaluksi kannustavaan ja kaikkien osaamisen esille tuovaan tapaan organisoida ja tehostaa järjestön toimintaa.”

Maria Lindqvist
vs. toiminnanjohtaja
SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto
”Pomon Enkeleitten kanssa järjestämämme uusien esimiesten valmennukset olivat asiantuntevia, osallistavia ja innostavia.”

Tuula Sillanpää
HR Business Partner
Fonecta
”Ihmisläheinen, innovatiivinen, inspiroiva, ihana!”
”Hyvä ote, positiivinen energia!”
”Pomon Enkelit olivat tosi osallistavia ja vakuuttavia.”
”Hyvä Draivi!”

Osallistujat
Fonecta
”Pomon Enkeleitten valmentaja oli erittäin ammattitaitoinen, aurinkoinen ja mukaansatempaava. Hänen avullaan saimme rutkasti uusia toimintatapoja ja ratkaisukeskeisiä ajattelumalleja. Voin lämpimästi suositella valmennusta kaikille.”

Niina Huhtala
Retailin operatiivinen päällikkö
Finlayson
”Valmennus antoi erinomaiset työkalut arjen haasteiden ratkontaan, ja eväät esimiehenä kasvuun. Hieno kehittävä kokemus.”

Hanna Kujala
Retail marketing manager
Finlayson
”Elämme haastavia aikoja. Pomon Enkeleiden coaching auttoi johtotiimiämme pysähtymään ja katsomaan asioita välillä vähän kauempaa. Saimme selkiytettyä useita työhömme vaikuttavia asioita.”

Timo Korhonen
Toimistopäällikkö
Rakennusvirasto
”Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Pomon Enkeleiden kanssa. Asiakkaamme pörssiyrityksistä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin ovat kehuneet Pomon Enkeleiden valmennuksia erinomaisiksi, innostaviksi ja kannustaviksi. Myös valmennusten flowta on kehuttu – teorian ja käytännön balanssi on kohdallaan!”

Pia Vapaavuori
ONESTOP events